Destinationer
Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman
Resans längd
Typ av resa
Teman
Typ av resa
Resa med guide
Pris
Pris från 15 160 kr till 26 910 kr
Internationellt flyg (ingår vanligtvis inte)

Res runt i Costa Rica med en komplett resplan - på egen hand med ett lokalt stöd

Evaneos samarbetar med ett antal noggrant utvalda researrangörer i Costa Rica som skapar rundresor som är 100% skräddarsydda efter dig som resenär. Dessa resor är individuella och du kan resa själv, i par, med familj eller med vänner och bekanta. Den lokala experten planerar en rundresa med en rutt som tar dig till de mest intressanta och finaste platserna a...

Evaneos samarbetar med ett antal noggrant utvalda researrangörer i Costa Rica som skapar rundresor som är 100% skräddarsydda efter dig som resenär. Dessa resor är individuella och du kan resa själv, i par, med familj eller med vänner och bekanta.

Den lokala experten planerar en rundresa med en rutt som tar dig till de mest intressanta och finaste platserna att besöka i Costa Rica. Reseexperten ordnar alla transporter och väljer ut bra, prisvärda hotell att bo på så att du hamnar rätt. Experten ordnar med utflykter, aktiviteter och guider så att du verkligen kan uppleva ditt resmål på ett kul och intressant sätt.

Med hjälp av sin kunskap och lokala expertis skapar den lokala experten en rundresa där du verkligen får chansen att uppleva det riktiga Costa Rica. De vet hur man planerar en resa där varje resenär får ut det mesta av sin semester.

För att du ska kunna komma igång och skapa just din drömresa har våra lokala reseexperter skapat förslag på rundresor som du hittar här. Låt dig inspireras - men kom ihåg att allt går att anpassa efter dig!

Läs mer

Sortera efter
6 Reseidéer för Costa Rica
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill!
Få ditt förslag

 .