Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Mitt konto
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Colombia

Din unika resa i Colombia skapad av en lokal expert
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Resor till Colombia som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Highlights Tour
Ca. 15 Dagarfrån21 240 kr
Enter The Tropics
Ca. 14 Dagarfrån17 880 kr
A Taste Of Culture
Ca. 15 Dagarfrån17 610 kr
Biking, Hiking, And Rafting
Ca. 12 Dagarfrån12 410 kr
Caribbean Coast
Ca. 13 Dagarfrån13 920 kr
Luxury Tour Of Colombia
Ca. 9 Dagarfrån15 320 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Att resa med en lokal researrangör

Colombia ligger i nordvästra Sydamerika vid Karibiska havet och Stilla havet och gränsar till Brasilien, Ecuador, Panama, Peru och Venezuela. Våra professionella reseexperter bor och lever i Colombia och känner till de bästa platserna. De vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par, med vänner eller familj.

Koloniala städer, tropiska Amazonas, kaffe och såklart rytmiska salsa - här finns jättemycket att se och göra beroende på vad du är intresserad av. Våra lokala experter kommer att visa dig det bästa av Colombia, vare sig det handlar om klassiska sevärdheter eller mer autentiska upplevelser. Din expert tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av detta vackra land - utan att missa några smultronställen!

Vad kan man se i Colombia?

En rundresa i Colombia är ett steg in i det okända, här väntar dig många fantastiska upplevelser bortom alla fördomar. Oavsett om du utforskar de urbana städerna eller vandrar i den vidsträckta naturen så kommer du ständigt att förvånas över de makalösa upptäckter som landet har att erbjuda. Våra experter delar med sig av sina bästa tips:

  • Bogota är ett idealiskt första stopp på din resa i Colombia. Strosa runt i stadens historiska kärna och de koloniala kvarteren i Candelaria. Sätt dig ner och ta en paus i en av stadens många gröna parker eller på ett vackert torg.
  • Om landets förcolumbianska historia intresserar dig så föreslår vi ett besök på Bogotas guldmuseum. Här finner du vackra föremål skapade för många hundra år sedan.
  • Fortsätt din resa tillbaka i tiden med ett besök i den koloniala staden San Augustin. Alldeles i närheten av staden hittar du den arkeologiska parken Tierradentro. Här kan du spendera timmar med att utforska de fascinerande utgrävningarna.
  • Från Andernas bergstrakter till det tropiska Amazonas - här finns vandringar som passar alla, vare sig du är veteran eller novis. Till de mer berömda hör Ciudad Perdida, “den förlorade staden”, här utforskar du de förhistoriska ruinerna inbäddade i den täta grönskan.
  • Missa inte heller Tayronas nationalpark på den karibiska kusten. Parken är lika känd för sina magnifika stränder som för sitt rika djurliv - här kommer ni garanterat känner er som i paradiset!

Vad kan man göra i Colombia?

Colombia är fortfarande relativt outforskat av resenärer, ta till vara på den gyllene möjligheten att resa i ett land där du är långt borta från turistmassorna och upptäck det genuina. Med sin mångfacetterade geografi bjuder en resa till Colombia på mängder av fantastiska utomhusaktiviteter. Ta chansen att uppleva det lokala djurlivet på nära håll - här möter du många fascinerande djur. Besök kaffeaxeln på din rundresa i Colombia, och förtrollas av dess frodiga, böljande landskap. Här kan du varva ner och självklart njuta av det enastående lokala kaffet - de flesta odlarna anordnar kaffeprovningar. Ta dig vidare till Colombias karibiska kust och njut av paradisstränder och lata dagar under en palm. Slutligen - missa inte den colombianska musiken! Låt dig svepas med av rytmen i en cumbia eller salsa...

Hur är det att resa med barn i Colombia?

Colombiansk kultur är på det stora hela väldigt familjevänlig och ni kommer garanterat att känna er välkomna vart ni än går. Det finns många bra förslag på rundresor som skulle kunna passa med barn, till de bästa förslagen för familjen hör kafferegionen. I detta otroligt natursköna område kan ni bo på mindre, ofta familjeägda hotell och uppleva de vackra omgivningarna på korta eller långa vandringar. Här går det också att hyra hästar och upptäcka naturen från hästryggen, besöka varma källor och vattenfall eller varför inte susa fram på zipline genom grönskan?

Behöver man ha ett visum för att åka till Colombia?

Svenska medborgare som reser med svenskt pass för en kortare period till Colombia är undantagna kravet på visum. För mer information, ta kontakt med Colombias ambassad i Stockholm.

Andra länder som du kanske gillar