Destinationer
Hitta ditt resmål
  • Resenärstyper
  • Intressen och aktiviteter
  • Reseperiod
  • Reseteman

Resor till Chile

Din rundresa i Chile skapad av en lokal researrangör
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på rundresor i Chile

Reseförslag skapade av våra lokala researrangörer. Exempel på hur du kan upptäcka ditt resmål. Skräddarsy din egen resa som du vill.
Din lokala expert förbereder idéer för att kunna hjälpa dig att planera din resa
Du kan kontakta researrangören för att skapa en resa tillsammans.

Varför ska man resa till Chile?

Med sin häpnadsväckande rikedom av växlande landskap och vyer erbjuder Chile många möjligheter till att upptäcka. För den äventyrligt lagde finns det ingen brist på saker att se och göra. Vandra mellan glaciärer, berg och sjöar i nationalparken Torres del Paine eller runt den vackra Chungara-sjön i Laucas nationalpark. Utgå från staden Punta Arenas för att utforska det arktiska Chile i söder. Vänligheten och öppenheten hos människorna parat med d... Med sin häpnadsväckande rikedom av växlande landskap och vyer erbjuder Chile många möjligheter till att upptäcka. För den äventyrligt lagde finns det ingen brist på saker att se och göra. Vandra mellan glaciärer, berg och sjöar i nationalparken Torres del Paine eller runt den vackra Chungara-sjön i Laucas nationalpark. Utgå från staden Punta Arenas för att utforska det arktiska Chile i söder. Vänligheten och öppenheten hos människorna parat med den spektakulära och vilda naturen utgör kärnan i en resa till Chile, oavsett var i landet du rör dig. Atacama-öknen i norra delen av landet är hem till flertalet bosättningar för vackra rosa flamingos. Besök de chilenska Anderna, strösslade med snötäckta vulkantoppar. I landets inre finner du prunkande vingårdar och gröna skogar, medan fjordar och glaciärer täcker Patagoniens vilda landskap. Chile är en värld i sig, tack vare sitt unika ekosystem som sammanför de regnfattiga öknarna i nord med de frodiga öarna i söder. Se mer
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Chile

Nyfiken på Chile? I det här fascinerande landet hittar du snötäckta bergstoppar sida vid sida med torra öknar och i söder djupa fjordar och sjöar. Utforska chilenska Patagonien med ett besök i nationalparken Torres del Paine, utan tvekan ett av de allra vackra naturreservaten i världen. Här finner du såväl vilda lamor som grårävar som gärna låtar sig fångas på bild. Den som söker en mer avkopplande än äventyrlig resa tar sig med fördel till Pucón, en av landets mest populära platser för sol och bad. Är vädret lite kyligt är det bara att ta sig till någon av de många omkringliggande heta källorna. Missa inte den imponerande gejsern Tatio i närheten! För den som söker mer pulshöjande aktiviteter är staden omgiven av ett landskap som tillåter många spännande sysselsättningar. Här kan du pröva forsränning eller kanske åka skidor vid den närliggande skidstationen. Det orörda Chile bjuder på många chanser att utforska!

Andra länder som du kanske gillar

Mon projet de voyage i Chile