Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Mitt konto
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Brasilien

Din unika resa i Brasilien skapad av en lokal expert
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Resor till Brasilien som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Highlights of Brazil
Ca. 12 Dagarfrån15 410 kr
Classic Tour - From the Amazon to Rio
Ca. 13 Dagarfrån20 900 kr
Classic Brazil
Ca. 11 Dagarfrån17 530 kr
Natural wonder of Brazil
Ca. 16 Dagarfrån38 390 kr
Route of emotions
Ca. 7 Dagarfrån12 300 kr
Nature And Family
Ca. 12 Dagarfrån36 900 kr
Active Brazil
Ca. 10 Dagarfrån14 090 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Att resa med en lokal researrangör

Sydamerikas största land och femte största i världen - i Brasilien finns rytm, dans och liv så att det svänger om det! Våra professionella reseexperter bor och lever i Brasilien och känner till de bästa platserna. De vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par, med vänner eller familj.

Förutom ikoniska symboler som Copacabana, den majestätiska Cristo Redentore-statyn eller den årliga karnevalen finns här jättemycket att se och uppleva beroende på vad du är intresserad av. Våra lokala experter kommer att visa dig det bästa av Brasilien, vare sig det handlar om klassiska sevärdheter eller mer autentiska upplevelser. Din expert tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av detta paradis - utan att missa några smultronställen!

Vad kan man göra i Brasilien?

Vandra eller färdas på båt i Amazonas frodiga djungel, upplev den brasilianska kulturen som är känd för sin härligt medryckande musik och passionerade dans. Njut av det lokala köket som är en palett av färger och smaker som vitlöksfrästa räkor och paradrätten ris och bönor. Självklart finner du här också paradisstränder för lugna dagar under palmer. Om du vill
resa till Brasilien med barn erbjuder den lokala naturen och djurlivet möjligheter till fantastiska aktiviteter!


Vad kan man se i Brasilien?

En rundresa i Brasilien
bjuder på en djupdykning i mångfaldens tecken. Här är kulturen och stämningen en smältdegel av influenser från halva världen - från Afrika till Europa och såklart Sydamerika! Våra experter hjälper sina resenärer att hitta det bästa:

  • Besök Rio de Janeiro och bestig ett av alla imponerande berg som kringgärdar staden. Följ med på en guidad tur i någon av Rios favelas och lär dig mer om stadens och landets segregerade kultur.
  • Gör en djupdykning i miljonstäderna Sao Paulo och Salvadors fascinerande koloniala historia.
  • Upplev det bästa av två världar - natur och stadsliv i staden Manaus som även är en bra utgångspunkt för turer längs med Amazonasfloden.
  • För den som är intresserad av arkitektur är Brasilia ett måste. Denna futuristiska stad byggdes på 1960-talet som landets nya huvudstad. Här finner du många ikoniska byggnader av världsberömda Oscar Niemeyer och Lúcio Costa.  

När ska man resa till Brasilien?

Du kan åka till Brasilien året om. Från april till oktober är klimatet milt och torrt på kusten, men kallt i söder. Från december till mars njuter hela landet av varmt väder. Det är en god idée att se över vädret specifikt för det område man tänkt åka till eftersom klimatet varierar kraftigt inom landet. Det går också utmärkt att planera sin resa kring de stora inhemska festligheterna, såsom karnevalen.

Hur tar man sig till Brasilien?

Flera flygbolag gör sträckan Stockholm Arlanda-Rio de Janeiro. Räkna med att resan tar minst 17 timmar och kräver ett eller två byten. En flygbiljett till Stockholm-Rio de Janeiro tur och retur kostar generellt mellan 7000 och 10 000 kr om du har lite framförhållning vid bokningen.

Behöver man visum för att resa till Brasilien?

Svenskar som reser med svenskt pass och besöker Brasilien i max 90 dagar är undantagna kravet på visum och behöver alltså endast ett giltigt pass för att resa till Brasilien. Mer information hittar du på Brasiliens ambassads hemsida: http://estocolmo.itamaraty.gov.br/en-us/visas.xml.

Andra länder som du kanske gillar