Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Mitt konto
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:30- 18:30 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Bhutan

Din unika resa i Bhutan skapad av en lokal expert
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Resor till Bhutan som du kan skräddarsy och anpassa

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
 Traditional Festivals 
Ca. 12 Dagarfrån27 830 kr
Highlight Tour
Ca. 12 Dagarfrån22 090 kr
Hiking to the Far Reaches
Ca. 14 Dagarfrån38 400 kr
From East to West
Ca. 14 Dagarfrån24 220 kr
Highlights Luxury Tour
Ca. 10 Dagarfrån53 360 kr
Classic Tour - From the West to the East
Ca. 15 Dagarfrån19 660 kr
Cultural Immersion
Ca. 13 Dagarfrån23 620 kr
Birdwatching in the Himalayas
Ca. 21 Dagarfrån61 500 kr
Celebrate The Cultural Extravanganza of Buddhist Festivals - Paro Festival
Ca. 12 Dagarfrån20 260 kr
Journeys in Happiness Kingdom Of Bhutan
Ca. 8 Dagarfrån15 370 kr
Bhutan Himalayan Wonderland Tour
Ca. 10 Dagarfrån19 200 kr
kombinera
Discover Northeast India and Bhutan
Ca. 16 Dagarfrån32 740 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Att resa med en lokal researrangör

Konungariket Bhutan ligger i södra Asien och gränsar till Kina i norr och Indien i söder. Våra professionella reseexperter bor och lever i Bhutan och känner till de bästa platserna. De vet hur man planerar en resa där du som resenär får ut det mesta av din semester - oavsett om du reser själv, som par, med vänner eller familj.

Buddhistiska kloster, autentiska små byar och mäktiga bergskedjan Himalaya - här finns jättemycket att se och göra. Våra lokala experter kommer att visa dig det bästa av Bhutan, vare sig det handlar om klassiska sevärdheter eller mer autentiska upplevelser. De tar även hand om planering, logistik och bokning så att du kan slappna av och verkligen njuta av detta exotiska land - utan att missa några spännande sevärdheter!

Vad kan man göra i Bhutan?

Välkommen till det hemliga konungariket Bhutan! Vill du uppleva något helt annorlunda och verkligen autentiskt så är Bhutan landet för dig. Här kommer du inte att hitta någon tobak, i huvudstaden Thimpu finns inga trafikljus och TV-tittande var möjligt först år 1999. Men kanske är det så att denna enkla och lätt omoderna livsstil i själva verket är receptet på lycka? Bhutan är nämligen utsett till världens lyckligaste land. Eller så kanske svaret finns att hitta i naturen, lugnet eller religion? Här möts samtliga komponenter i en sanslöst vacker melodi. Vandra i Himalaya och fascineras över otroliga vyer 4600 meter över havet. Ta ett par friska andetag, insup atmosfären och se dalar fyllda av lila rhododendron, små byar med anrika tempel och skogar med gröna höga bergstoppar. 

Vad ska man se i Bhutan?

Här kommer du att finna otroliga landskap på smultronställen långt bortom all civilisation med orörd natur där det känns som att tiden har stått stilla. Våra experter delar med sig av sina bästa tips:

  • Börja din resa till Bhutan med ett besök i den nästan overkligt vackra staden Paro, som är djupt rotad i buddhismen och strålar med sina tjusiga vita tempel på höga höjder.
  • Vandringsfantaster kan sedan bege sig mot Parodalen och vandra genom Himalayas vackra fält, skogar och små isolerade byar.
  • Besök det buddhistiska klostret Tango och lär dig mer om munkarnas annorlunda vardag.
  • Upplev svindlande höjder från Bhutans mest berömda kloster Taktshang, som är beläget på ett berg 3 120 meter över havet. Taktshang, som betyder “tigerns näste” har sju tempel som du kan nå till fots eller ridandes på en åsna!

Behöver man ett visum för att resa till Bhutan?

Ja, svenska medborgare behöver visum för att kunna resa hit. Detta ansöker du om minst 30 dagar före beräknat inresedatum.

Andra länder som du kanske gillar