Hitta ditt resmål
 • Resenärstyper
 • Intressen och aktiviteter
 • Reseperiod
 • Reseteman
Bali

Resor till Bali

Din rundresa på Bali skapad av en lokal researrangör
Du bokar flyget vi ordnar resten: resrutt, transporter, boenden & aktiviteter - skräddarsytt paket för dig. Res runt på egen hand med en färdig resplan, själv eller med ditt eget sällskap. Skicka in en förfrågan, gratis och utan åtaganden.
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Få ett reseförslag skapat för just dig - resväg, transporter, boende, aktiviteter. Låt en lokal expert planera & boka din rundresa. Skicka in en förfrågan, det är gratis och utan åtaganden!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på rundresor på Bali

Reseförslag skapade av våra lokala researrangörer. Exempel på hur du kan upptäcka ditt resmål. Skräddarsy din egen resa som du vill.

Varför ska man resa till Bali?

Bali är en fantastisk pärla! Det är dock ett relativt populärt resmål speciellt för Australiensarna så det är skönt om man vet vart man ska resa när man besöker gudarnas ö. Var hittar man det finaste stränderna? Vad får man bara inte missa? Det är inte alltid lätt att planera en resa till ett annat land som man inte känner till så bra. Det är därför vi på Evaneos har samlat professionella reseexperter som arbetar på noggrant utvalda resebyråer so...

Bali är en fantastisk pärla! Det är dock ett relativt populärt resmål speciellt för Australiensarna så det är skönt om man vet vart man ska resa när man besöker gudarnas ö.


Var hittar man det finaste stränderna? Vad får man bara inte missa? Det är inte alltid lätt att planera en resa till ett annat land som man inte känner till så bra. Det är därför vi på Evaneos har samlat professionella reseexperter som arbetar på noggrant utvalda resebyråer som ligger på Bali.


Dessa experter kan allt om Bali och hur man planerar en resa där varje resenär får ut det mesta av sin semester! De använder sin lokala expertis och kontaktnät för att skräddarsy din resa så att du får en unik upplevelse. Man kan resa till Bali eller så kan man verkligen uppleva denna ö, med Evaneos kommer du förstå skillnaden!  

Se mer
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa i Bali

Letar du efter ett soligt, varmt paradis? Då är Bali det perfekta resmålet för dig! Under din resa till Bali kan du njuta av det tropiska klimatet, slappa på paradisstränder och besöka vackra risodlingar. Här får du helt enkelt en aktiv semester utan bekymmer, vilket betyder att du kan uppleva detta land på bästa sätt! Kanske drömmer du om att kasta dig ut i vågorna och lära dig surfa? Eller så kanske du vill lägga mer tid i det gröna och besöka vackra risodlingar? Bali är det perfekta resmålet att tillbringa en semester på, oavsett om du är ute efter avslappning, aktiviteter eller om du hellre vill mingla med lokalbefolkningen. I detta tropiska paradis kan du uppleva ett rikt natur- och djurliv såväl som mäktiga tempel och lokala marknader. Ligg inte bara på stranden under hela din vistelse, åk ut på äventyr och hitta på saker att se och göra!  Bali har någonting för alla och det är bara du som bestämmer vad du vill göra. Vi på Evaneos vill att du skall få uppleva det bästa av Bali och därför har vi delat med oss av våra bästa tips nedan:

Vad ska man se och göra på Bali?

Sevärdheter

Är du kanske ute efter att besöka mäktiga tempel, se de vackra risodlingarna eller kanske lära dig att surfa? Bali har sevärdheter som passar alla. Nedan har våra reseexperter delat med sig av sina bästa tips:

 • Pura Besakih Temple: Detta är Balis största och mest heliga tempel. Templet är över 1000 år gammalt och ligger 1000 meter över marken på berget Mount Agung. Ett besök hit är ett måste, templet och dess omgivning är en upplevelse som du sent kommer att glömma.
 • Jatiluwih risodlingar: Här hittar du Indonesiens vackraste risodlingar. Risodlingarna eller risterasserna som de också kallas är en stor del av Bali och därför ett måste att besöka!
 • Kuta strand: Kuta strand är Balis kändaste strand och kan krylla av turister. Men om du är intresserad av att lära dig att surfa är det en härlig strand med bra vågor!

Vad kan man göra på Bali?

Oavsett om du är ute efter avkoppling efter äventyr så hittar du detta på Bali. För att göra det lättare för dig att bestämma vad du vill göra delar våra experter med sig av sina bästa tips:

 • River Rafting i Ubud: Prova River Rafting på Bali och upplev den vackra naturen på ett annorlunda och äventyrligt sätt. Ayung floden är perfekt för River Rafting och det spelar ingen roll hur gammal du är, alla kan följa med.
 • Snorkling & Dykning: Bali med sitt kristallklara vatten är det perfekta snorkling resmålet! Ön är ett paradis när det kommer till vattenaktiviteter, såsom snorkling och dykning. Här kan du uppleva turkost vatten, ett rikt undervattensliv och färgrika koraller.
 • Golf & Yoga: Oavsett om du vill ut på “greenen” och ta en golfrunda, eller om du vill hitta din inre ro med Yoga, så har Bali det du söker!
 • Cykla: Hyr en cykel och upptäck Bali från sadeln! Trampa runt bland risodlingarna eller varför inte ta dig till en liten by och lär känna lokalbefolkningen.

När är bästa tiden att resa till Bali?

Bali är ett resmål som man kan åka till året om då temperaturen alltid ligger omkring 30 grader. Men om du vill vara garanterad sol så är den bästa tiden att resa på under följande månader: april, maj, juni, juli, augusti och september. Under dessa månader erbjuder Bali sol och torrt väder. I November börjar regnperioden som sträcker sig ända fram till februari.

Bra att veta

Behöver man visum när man reser till Bali?

Om du behöver visum eller inte när du reser till Bali beror på hur länge du tänker vara borta. För vanliga turist resor under 30 dagar behövs oftast inget visum. Om du däremot tänker att vara borta över 30 dagar så behöver du ansöka om visum på Indonesiska ambassaden!

Andra länder som du kanske gillar

Expérience ajoutée !
Vous pouvez ajouter d'autres expériences à votre projet avant de le transmettre à une agence locale
Voir mon projet de voyage