Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19
Logga in
Kundservice
Ring oss! Vi svarar mellan klockan 9:00 - 18:00 måndag till fredag. Eller maila till kontakta@evaneos.se!
Ring oss för personlig service 08 44 68 23 19

Resor till Albanien

Planera din rundresa i Albanien med en lokal expert
Beskriv din drömresa och få ett förslag - Gratis och utan åtaganden
Jag vill resa
Resenärer
under
Avgångsdatum
Inspireras av våra rundresor skapade av lokala reseexperter. Låt en expert med lokalkännedom planera din resa!
Jag vill resa
Alla profiler
under
Alla längder på resor

Förslag på resor till Albanien som går att skräddarsy

Alla typer
Alla längder på resor
Alla budgetar
Hittade du inte din perfekta resa? Skräddarsy den med en resebyrå på plats i landet du vill besöka
Kontakta en lokal resebyrå
Nature and Tradition in the Albanian Alps
Ca. 8 Dagarfrån7 140 kr
Grand Tour, from North to South
Ca. 13 Dagarfrån10 230 kr
North Albania and Kosovo by Land Rover
Ca. 8 Dagarfrån13 370 kr
Highlights
Ca. 5 Dagarfrån6 800 kr
Classic Tour
Ca. 8 Dagarfrån9 950 kr
The South, Guided in Land Rover
Ca. 8 Dagarfrån13 380 kr
Om du inte hittar ett förslag ovan som passar kan vi sätta ihop en resa precis som du vill! Få ditt förslag

Börja planera din resa

Upptäck Albanien med Evaneos

Evaneos samarbetar med ett antal noggrant utvalda resebyråer i Albanien som kan hjälpa dig med att planera och boka din resa. Dessa lokala resebyråer skapar rundresor som är 100% skräddarsydda efter dig som resenär och du kan resa själv, som par, med familj eller med vänner och bekanta.

Med hjälp av sin kunskap och lokala expertis skapar den lokala experten en rundresa där du verkligen får chansen att uppleva det riktiga Albanien. De vet hur man planerar en resa där varje resenär får ut det mesta av sin semester.

För att du ska kunna komma igång och skapa just din drömresa har våra lokala reseexperter skapat förslag på rundresor som du hittar här. Låt dig inspireras - men kom ihåg att allt går att anpassa efter dig!

Så går det till att boka en resa via Evanoes

  • Kom i kontakt med en lokala experten från en av våra resebyråer genom att fylla i vårt formulär. Klicka på "börja planera din resa" eller "bokningsförfrågan".
  • Den engelsktalande, lokala experten kontaktar dig via mail och skickar över ett förslag anpassat efter dig. 
  • Du diskuterar med den lokala experten tills du har ett reseförslag som passar dig perfekt.
  • Om du vill gå vidare och boka din resa skickar experten dig en betalningslänk så att du säkert och smidigt kan betala din resa online via Evaneos betalningsplatform 

Det är gratis och kostnadsfritt att skicka in en förfrågan och diskutera med den lokala experten, du betalar när/om du är nöjd och vill gå vidare. 

När man bokar med en lokal researrangör via Evaneos tar man del av vår resegaranti och vi garanterar ens resa, så att man kan resa tryggt! 

Vi finns här om du har frågor eller funderingar per mail Kontakta@evaneos.se eller på telefon 08 44 63 28 19. 

En guid till Albanien

Med mer än 300 kilometer kust i landet, en tredjedel täckt av skog och tre fjärdedelar berg har Albanien en verkligt spännande geografisk spridning. Utöver detta är det historiska och kulturella arvet rikt, för att inte tala om alla de livliga städerna du hittar här. Du kommer att upptäcka att Albanien har mycket att erbjuda alla sorters resenärer. Huvudstaden Tirana har rustats upp och är en dynamisk stad med bland annat samtida ortodoxa och katolska katedraler, Et’Hem Bey moskén och häpnadsväckande historiemuseum väl värda en omväg. En timme norrut erbjuder den livliga basaren Krujë ett fascinerande stopp. I öster ligger de stora sjöarna Prespa och Ohrid, som delas med Grekland respektive Makedonien. I den norra delen av landet ligger de albanska alperna, som attraherar vandrare i jakt på vackra och häpnadsväckande vidder. Den som älskar vackra stränder bör inte missa chansen att ta vägen om den albanska Rivieran som börjar vid Vlora och sträcker sig till den grekiska gränsen i söder. Denna kust som ligger mitt emot det grekiska Korfu kantas av branta klippor och soliga vikar. Ett måste är Llagara col som erbjuder en magnifik panoramavy över kusten. Gå längs Dhermis slingrande vägar och stanna för en oslagbart färsk skaldjursplateau. Avsluta din utflykt genom de små kustbyarna i Qepar, exempelvis vid den vackra lilla viken Jali. Förbered din resa till Albanien tillsammans med din lokala reseexpert!

Andra länder som du kanske gillar